Министър Демерджиев ни увери, че след месеци работа и подготовка поема

...
Министър Демерджиев ни увери, че след месеци работа и подготовка поема
Коментари Харесай

Председателят на СОС след извънредното заседание: Ще има повече полицаи на пътя

" Министър Демерджиев ни увери, че след месеци работа и подготовка поема ангажимента от 9 юни 200 служители на реда повече да управляват придвижването в София. Това са 50 патрула ", заяви ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, предава кореспондент на " Фокус ".

" Доволен съм от резултата и отговорите, които чухме към този миг ", показа Георгиев като добави, че следва още доста работа в Народното събрание.

Той уточни, че предлагат хилядите камери в страната и 600-те в София да са към този момент под контрола на Министерство на вътрешните работи. " Трите камери на КАТ са закупени от общината, каквото е належащо ще закупим, когато имаме законовото съображение за това ", акцентира Георгиев.

И посочи, че са написали законопроект, ще закупят и спомагателни камери на Министерство на вътрешните работи и че каквото се изисква от тях ще го създадат. Относно защитата на метрото Георгиев е безапелационен, че не могат да оставят метрото без защита, с цел да има служители на реда на пътя.

" Видяхме, че можем - ще има повече служители на реда на пътя без да се пипа защитата по метрото ", добави ръководителят на СОС.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР